Bulgarian  English  

AGIP/ENI

Новата линия смазочни продукти за мотоциклети с марката на eni I-Ride  е резултат от опита и традицията на Agip въз основа на авангардни технологии, разработени от изследователските екипи на eni. От проучванията на eni се появява нова линия висококачествени масла за мотоциклети и скутери, която гарантира подобрена мощност и надеждност за всички типове двигатели. Ангажираността и компетентността на изследователите на eni осигуряват високи стандарти на технологично превъзходство в създаването на все по-новаторски продукти, които са в състояние да отговорят на изискванията и нуждите и на най-взискателните мотоциклетисти.

Присъствието на марката eni като доставчик на горива и смазочни продукти на световния шампионат Moto GP в категория Moto 2 е символ на активно техническо сътрудничество и обмен на информация, които дават възможност новите високотехнологични продукти на eni да се разработват и тестват съвместно с напредъка на модерните технологии при мотоциклетните двигатели. За да постигне тези резултати eni направи достъпен за света на мотоциклетните състезания огромния си опит, както и специализираните си инженери и изследователска апаратура. Днес eni присъства на редица състезателни писти по целия свят, като демонстрира непрекъснатото развитие в съответствие със съвременните двигателни технологии.

Всеки от продуктите eni I-Ride се подлага на най-щателни тестове и отговаря на най-високите стандарти за качество и действие (API, ACEA, JASO).

Продуктите от серията eni I-Ride се предлагат в нова практична опаковка с  улей за наливане, която е подходяща за доливане и щадяща околната среда чрез избягването на хабене и разливане на маслото.Изглед на продукта Име на артикул- Цена
eni i-Ride moto 10W-40 4Т

eni i-Ride moto 10W-40 4Т

15,95лв.

Купи сега

eni i-Ride moto 10W-50 4Т

eni i-Ride moto 10W-50 4Т

15,95лв.

Купи сега

eni i-Ride moto 2 5W-40 4Т

eni i-Ride moto 2 5W-40 4Т

20,95лв.

Купи сега

eni i-Ride moto GP 10W-60 4Т

eni i-Ride moto GP 10W-60 4Т

20,95лв.

Купи сега

eni i-Ride moto GP 20W-50 4Т

eni i-Ride moto GP 20W-50 4Т

30,95лв.

Купи сега


Нови продукти за January - Масла и филтриCopyright © 2007 StreetMoto. Powered by Zen Cart | Site by ABSART

Valid XHTML 1.0 Transitional