Bulgarian  English  

IGOL

Марката IGOL е регистрирана преди  60 години във Франция. 12 независими производители на  смазочни продукти от различни региони на страната решават да се  обединят и да създадат нова оригинална структура. Това е първата такава  независима структура, специализирана в производството на смазочни  продукти. Новообразуваната група IGOL FRANCE започва да развива  политика за технологично обновяване на производството и разработване на  нови видове висококачествени смазочни продукти за всички сектори на  промишлеността.

Наименованието IGOL е абревиатура от Industrie  Graissage Oils, т.е. масла за индустриално смазване. В настоящия момент  най-голямо по обем е производството на индустриални масла в това число  и за индустриални превозни средства. Маслата IGOL покриват и често  надвишават изискванията на международните организации API (Американски  петролен институт) и ACEA (Асоциация на Европейските производители на  автомобили).

Освен че покриват изискванията на институциите  за стандартизация API и ACEA, маслата IGOL се подлагат на изпитания от  всички големи производители на двигатели. Всеки един от тях има  индивидуални изисквания, които трябва да се покрият от даден вид масло,  за да бъде официално хомологизирано. Маслата IGOL преминават успешно  всички тестове, за което свидетелстват официалните одобрения от RENAULT  V.I., MERCEDES-BENZ, MAN, VOLVO, IVECO, DAF, SCANIA, VW, BMW.

Най-добрата  гаранция за високото качество на продукцията са проектираните и спазени  при производството стандарти ISO 9001, както и ISO 14001, свързан с  опазването на околната среда.

Изпитани при екстремните условия  на Формула 1 и на ралито Париж-Дакар, на състезанията за издръжливост  при камиони, автомобили и мотоциклети, маслата IGOL са в непрекъснато  развитие. IGOL продава над 50 000 тона масла годишно за всички отрасли  на икономиката и това не е случайно.

Всяка партида  масла IGOL, пристига в България с декларация за съответствие между  физико-химичните характеристики от техническите спецификации и  характеристиките от лабораторния анализ, извършен при производството на  продуктите. Анализът се заверява винаги с печат на производителя и  подпис на ръководителя на лабораторията за изследване.

По този начин се гарантира качеството на смазочните продукти IGOL.


Copyright © 2007 StreetMoto. Powered by Zen Cart | Site by ABSART

Valid XHTML 1.0 Transitional