Bulgarian  English  

Масла MOTUL

Мотул е световноизвестна фирма специализирана в разработката на висококачествени смазочни материали за автомобилния спорт, авиационната промишленост и индустрията. Нейните продукти се използват от милиони потребители по цял свят, както за всекидневна употреба, така и в професионалните моторни спортове - Световен Рали Шампионат, 24 часа на ЛьоМан, NASCAR, Мотоциклетния Световен Шампионат и др.

През 2004 година компанията Мотул стана на 150 годиниКомпанията е основана преди повече от 150 години в САЩ и през цялата си история е била на върха на иновациите в областта на лубрикантите. Мотул е първата фирма успяла да създаде напълно синтетично моторно масло през 60-те години на миналия век, а така също и първата фирма разработила естерна синтетика на растителна основа.

Естерната синтетика е най-високотехнологичният смазочен продукт, достъпен на пазара в наши дни. Синтезира се от различни разстения, например кокосови орехи!

Разстителните естери имат уникални свойства да прилепят към металните повърхности, да съхраняват течливостта си при много ниски и да запазват смазочните си качества при много високи температури. Естерите са биоразградими и представляват много по-малка опасност за околната среда в сравнение с обикновените 100% синтетични масла.

За разлика от практиката на конкурентните компании, политиката на Мотул за широка  достъпност дори на най-специализираните продукти дава възможност на всички клиенти да купуват свободно същите масла, които се използват в Световния Рали Шампионат и 24 часа на ЛьоМан, при това на изключително достъпни цени. Серията масла Motul 300V Competition и Motul 300V LeMans нямат аналози от други производители, които да могат да бъдат закупени свободно.

 

Информация за това, какво е най-подходящо за вашата техника ще откриете в пълния каталог на Мотул.Copyright © 2007 StreetMoto. Powered by Zen Cart | Site by ABSART

Valid XHTML 1.0 Transitional